Wandelingen

 

 

Donkey Picknick naar Hulshorsterzand

 

Voor groepen of naar persoonlijke wens van onze gasten nemen wij u mee naar de zandverstuiving het Hulshorsterzand, vergezeld door onze brave ezels en een goed gevulde rugzak voor een Donkey Picknick. Om op een mooi uitzichtpunt samen met vrienden, familie of collega’s te genieten van de prachtige omgeving.  Wilt u liever uw lunch gebruiken in de Jachthut van de Theetuin, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

De prijs van de wandeling met gids en ezels is € 37,50 per uur. Broodjeslunch met huisgemaakte soep, handfruit en koek bij de koffie/thee. Prijs voor volwassenen € 21,75 en kinderen t/m 12 jaar € 15,50. Deze prijs geldt voor groepen vanaf 8 personen.

  

 Landgoed Hulshorst vanuit de Essenburgh met gids

 

Ook Landgoed Hulshorst met haar bijzondere geschiedenis van het landhuis, koetshuis en oeroude beuken aan het rijtuigen pad langs de Zilverbeek, staat op de agenda. Deze wandeling van ongeveer 5 km start vanaf de Priorij naast het Kasteel de Essenburgh in Hierden onder begeleiding van een gids. Zij neemt u mee in de geschiedenis van het landgoed. Na afloop serveren wij een heerlijke lunch in de gezellige keuken van de Boerderij van Priorij de Essenburgh.

Kosten wandeling inclusief koffie ,thee, koek en lunch € 43,75 per persoon.