Donkey Picknick naar Hulshorsterzand

Bij aanmelding van minimaal 8 personen kan de picknick doorgang vinden. Bij minder dan 8 personen zullen wij de geplande datum annuleren en kunt u kiezen voor een andere datum op de zaterdag of zondag.

De wandeling heeft een afstand van 1,2 km “enkele reis” naar het Hulshorsterzand. Na ongeveer een klein half uurtje zijn we op het uitkijkpunt waar jullie kunnen genieten van het prachtige landschap en de picknick die we hebben meegenomen in de manden gedragen door onze twee ezels.

Om 11.00 uur ontvangst met koffie/thee/fris en huisgemaakte koek en dan starten om 11.30 uur om rond 12.00 uur te picknicken bij het uitkijkpunt. Waar de kinderen vrij zijn lekker de verstuiving te ontdekken. Rond 14.00 uur vertrekken we weer naar de Theetuin. Het is natuurlijk mogelijk dat de kinderen (maximale gewicht tot 50 kilo volgens de Nederlandse wetgeving) even op de ezels mee kunnen rijden. Onze brave ezels zijn ook dieren en dit is geheel voor uw eigen risico.

Hieronder het overzicht van de kosten:

– huur van de twee ezels              37,50     per uur (qua kosten evenredig verdeeld over het aantal deelnemers)

– wandeling en picknick                21,75     per persoon volwassene

– wandeling en picknick                15,50     per persoon kind t/m 12 jaar

Jeannet zal de groep begeleiden als gids tezamen met Julia ons “ezelmeisje”.

Als er nog specifieke dieetwensen zijn horen wij dat natuurlijk graag en houden we daar rekening mee.

Voor wat betreft de annulering bij slechte weersvoorspellingen en andere wijzigingen, zoals aantal deelnemers, dieetwensen en onvoorziene omstandigheden, houden wij de volgende regel aan. Drie dagen voor de datum van de reservering/ezelwandeling kan er contact worden opgenomen om de annulering te bespreken.

Met culinaire groet,

Sjaak en Jeannet 06-45280045

 

Datum

apr 16 2022
Expired!

Tijd

11:00

Recente reacties